Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vio Trans Grup va construi un depozit propriu de cross dock in 2016

Compania damboviteana face transport doar in camioane complete si este la inceput si in logistica si consolidare, achizitionand deja terenul pentru un depozit a carui constructie va incepe in primavara lui 2016. Asta pentru ca „am vazut ca transportul merge mana in mana cu depozitarea si pickingul, asa ca ne-am propus sa le oferim clientilor servicii integrate si sa aducem plus valoare. Iar o activitate de grupaj nu este eficienta fara un depozit propriu de colectare.
 

Suntem in primii 10 furnizori de servicii de transport pentru un mare producator de bauturi racoritoare, care are volume mari pe relatia Romania-Grecia, si am vazut ca are probleme cu depozitarea, ceea ce ducea la timpi mari de incarcare/descarcare, asa ca am decis sa venim cu aceasta solutie care optimizeaza si timpii camioanelor noastre“, declara Viorel Angelescu.
Concret, marfa va fi adusa in noul depozit si va fi livrata mai departe cand si unde e nevoie.
Noul centru va avea o suprafata de depozitare de 2.000-2.400 m2, inaltime maxima de 8 m si inaltime sub streasina de 6 m, pentru stocare pe niveluri, si trei porti la rampa si doua la intrarea camionului definitiv in hala, si va dispune de pod rulant, pentru a descarca marfuri de 2-6 t. Investitia totala va fi de circa 800.000 de euro si va fi acoperita integral din banii firmei, inca o dovada a faptului ca „am fost adeptii pasilor mici, dar siguri, si ai fixarii unor obiective realizabile. De aceea lucrurile au mers bine si pe timp de criza, ne-am dezvoltat si am crescut in fiecare an cu 15-20%, iar in 2015 aveam in iunie cifra de afaceri si rezultatele exercitiului financiar brut din octombrie 2014, deci pana la final de an putem avea acelasi ritm de crestere.“

Articole similare

Ad