Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel și Apex Logistics primesc ultimul Boeing 747-8 cargo “Empower.” de la Atlas Air

Apex Logistics International, o companie Kuehne+Nagel, va pune în funcțiune ultimul avion cargo Boeing 747-8 ca parte a acordului de navlosire pe termen lung cu Atlas Air, Inc., o filială a Atlas Air Worldwide Holdings. Aeronava va sprijini clienții de pe rutele comerciale volatile cu servicii fiabile, timpi de tranzit reduși și eficiență sporită.

După o jumătate de secol de producție a avionului jumbo, ultimul Boeing 747-8F sub numele „Empower.” a fost prezentat publicului în cadrul ceremoniei oficiale de la Centrul de livrare Boeing Everett din Seattle. Evenimentul marchează sfârșitul „Reginei cerului”, care a contribuit la catapultarea industriei globale de logistică aeriană prin capacitatea sa unică de încărcare din nas, capacitatea de încărcare utilă și eficiența combustibilului. După prima aeronavă Kuehne+Nagel „Inspire.”, „Empower.” va opera pe rutele Transpacific, consolidând rețeaua intra-asiatică cu o mai bună conectivitate.

Yngve Ruud, membru al consiliului de administrație al Kuehne+Nagel, responsabil pentru logistică aeriană, comentează: „În prezent, Kuehne+Nagel este un operator de transport aerian: Numele pe care le-am ales pentru ultimele două aeronave emblematice se potrivesc cu moștenirea lor – „Inspire.” și „Empower.”. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ultima aeronavă 747-8F decolând pentru a satisface nevoile versatile ale clienților noștri din întreaga lume cu o capacitate de neegalat.”

„În 2001, când Apex a fost fondată, principiul nostru director a fost acela de a împuternici angajații cu scopul comun de a oferi clienților soluții flexibile și fiabile pentru nevoile lor logistice”, a declarat Tony Song, Group Chief Executive Officer Apex. „20 de ani mai târziu, ca parte a Grupului Kuehne+Nagel, suntem mândri să prezentăm „Empower.”, cea mai nouă și mai interesantă achiziție a Apex Logistics. Această aeronavă ne va consolida capacitatea de a oferi soluții strategice și alternative unice cu pasiune. Împreună cu colegii noștri de la Apex Logistics, suntem încântați să sărbătorim această ocazie specială împreună cu Kuehne+Nagel, Atlas Air și Boeing.”

„Suntem încântați să operăm această aeronavă în numele Apex Logistics, o companie Kuehne+Nagel. Aceasta este a doua livrare de 747-8F în cadrul parteneriatului nostru strategic pe termen lung cu Kuehne+Nagel, care reflectă angajamentul nostru de a oferi capacități suplimentare pentru extinderea rețelei lor de transport aerian de marfă”, a declarat John Dietrich, președinte și director executiv al Atlas Air Worldwide. „În calitate de cel mai mare operator de avioane cargo 747 din lume, Atlas este deosebit de mândră să ia ultimul 747 construit vreodată. Suntem recunoscători companiei Boeing pentru angajamentul comun față de siguranță, calitate, inovație și mediu, precum și pentru parteneriatul lor în vederea asigurării succesului continuu al programului 747, în timp ce operăm aeronavele pentru decenii de acum încolo.”

„Această zi monumentală este o mărturie a generațiilor de angajați Boeing care au dat viață avionului care a micșorat lumea și a revoluționat călătoriile și transportul aerian de marfă, fiind primul avion de mare capacitate adevărat”, a declarat Stan Deal, președinte și director executiv al Boeing Commercial Airplanes.

Articole similare

Ad