Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai eficiente companii de transport, expeditii si logistica din Romania vor fi premiate de revista Tranzit

Rezultatele integrale inregistrate de TOP 100 firme de transport, expeditii si logistica ordonate dupa cifra de afaceri obtinuta in anul fiscal 2014, vor fi prezentate in Catalogul TOP Romanian Transport and Logistics Operators 2015-2016, pe care revista Tranzit il va distribui in premiera la Gala Tranzit de la Cluj-Napoca, de pe 23 octombrie, ocazie cu care va si premia cele mai eficiente companii de transport, logistica si expeditii din Romania.
 

De asemenea, managerii din aceste domenii care au inregistrat rezultate remarcabile in 2014-2015 vor fi premiati cu ocazia Galei Tranzit.
Cei 600 de participanti la Gala Tranzit vor putea sa-si voteze preferatii chiar in ziua galei, castigatorii premiilor de popularitate ale industriei fiind si ei prezentati publicului la mega-petrecerea din seara zilei de 23 octombrie 2015.
Doi artisti tineri si foarte talentati, Lidia Buble si trupa lui Florin Ristei (Freestay), vor incinge si mai mult atmosfera unei seri asteptate de intreaga industrie a transporturilor si logisticii.

Pentru inscrieri sau mai multe informatii ne puteti contacta la tel. 021 777 06 98/99 sau prin e-mail la office@traficmedia.ro.

Articole similare

Ad