Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TransLogistica reuneste nume importante din logistica

In perioada 14-17 octombrie, Romexpo va gazdui TransLogistica, expozitie la care vor fi prezenti jucatori importanti din industria de transporturi rutiere, maritime, aeriene, feroviare, din centre de logistica si expeditii, din industriile producatoare de echipament dedicat intralogisticii si infrastructurii, din industria de IT care ofera solutii inovatoare pentru eficientizarea activitatii de depozitare a marfurilor si stocare a datelor.
 

Printre expozanti se numara Arobs, ASG Wind Transport, CFR Marfa, DB Schenker Rail si Schenker Logistics Romania, Delamode, Delfinul Trans Oil CAEM, Dexion Storage Solutions, DTS Logistic Services, E-P Rail, Eta Automatizari -Safe Fleet, Euload –Soft Transport, Exide Fortec, Fan Courier, Ferest Logistics Group, GEFCO Romania, Gebruder Weiss, Globelink International, Grup Feroviar Roman, Rofersped, Singular Logistic Veltion Optium, SSI Schaefer, STILL, Universal Transport Schmitz, Toyota Material Handling, Transferoviar Grup, Unicom Group, Wim Bosman Romania.
In cadrul expozitiei, se vor organiza o serie de evenimente conexe cu teme din domeniile Pharma, Retail, Agrifood, Constructii, IT, Finante, Leasing, Strategia Dunarii, Green Logistics sau Logistics Careers, fiecare incluzand un panel de discutii, studii de caz si solutii de success.
TransLogistica va gazdui concursul Best Forklift Driver, care se doreste a fi un eveniment inedit cu multiple valente competitionale, educative si sociale. Se adreseaza companiilor care au angajati stivuitoristi si/sau desfasoara activitati profesionale in care comercializeaza sau utilizeaza echipamente de ridicare de tip stivuitor.
Pe langa caracterul competitional, Best Forklift Driver isi propune si un obiectiv educational prin stimularea gradului de interes pentru aceasta meserie si industrie. Concursul are valente sociale, organizatorii propunandu-si ca impreuna cu sponsorii si partenerii sa scolarizeze 10 tineri din casele de copii, care ajung la majorat in acest an si sunt nevoiti sa paraseasca sistemul institutionalizat
Demarat pentru prima data in Romania, Best Forklift Driver se bucura de prezenta companiilor: Toyota Material Handling, Still, Schenker Logistic Romania, Gebrüder Weiss Holding AG, Delfinul Trans Oil, Mega Image.

Articole similare

Ad