Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Profit mai mare decat in anul precedent

Top 10 din punctul de vedere al profitului este mult diferit decat cel bazat pe cifrele anului fiscal 2013. Constante raman ocupantele primelor doua locuri, Transpeco si Dianthus. Compania de transport de produse petroliere a obtinut un profit de aproape 7,5 milioane de euro, putin mai mare decat in anul precedent, in timp ce Dianthus a ajuns la 3,1 milioane de euro.
Surpriza in Top 10 profit este reprezentata de compania ce ocupa locul al treilea, Frigoexpres.
 

Anul trecut compania bihoreana a avut pierdere de 3,7 milioane de euro, dupa multi ani tot pe pierdere, iar in anul fiscal 2014 a obtinut un profit de aproape trei milioane de euro si bifeaza astfel cea mai mare crestere din Top profit.
Pe locul al patrulea se afla Fartud, o pozitie mai sus fata de anul trecut (2,58 milioane de euro). Urmeaza Aguaki Trans, companie din Prahova care, desi nu a avut o cifra de afaceri insemnata (7,7 milioane de euro), a obtinut un profit de aproape 2,5 milioane de euro, cu 1,2 milioane mai mult decat anul precedent.
O revenire in forta o reprezinta si Dunca Expeditii, care a ajuns pe locul al saselea, urcand de pe 15 (2,14 milioane de euro, fata de 0,9 milioane de euro anul trecut). Un profit asemanator a inregistrat si ocupanta locului al saptelea, Duvenbeck Logistik, dupa ce in topul din 2014 se afla pe locul al patrulea. Giro, prezenta constanta in top, a cazut pe locul al optulea, de la al saselea anul trecut, iar penultima pozitie in Top 10 este ocupata de Trans Euro Express 94, companie din Bucuresti, al carei profit a crescut cu peste un milion de euro, ajungand la aproape doi milioane de euro. Ultimul loc din top revine Carrion Expedition, care a recuperat pierderea mica de anul trecut si a obtinut 1,9 milioane euro, desi a facut investitii majore.

Articole similare

Ad