Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VGP livrează cea mai recentă dezvoltare de 62.000 m2 în VGP Park Nijmegen

VGP, furnizorul paneuropean de proprietăți imobiliare logistice și semi-industriale de înaltă calitate, a finalizat cel mai recent depozit dezvoltat în VGP Park Nijmegen din Olanda.

Proiectul are o suprafață închiriabilă brută de 62.000 m2, din care aproximativ 59.000 m2 pentru spațiu de depozitare, iar 3.000 m2 pentru spațiu de birouri și un mezanin.

Compania dispune în VGP Park Nijmegen de o suprafață totală de închiriat de aproximativ 207.000 m2, precum și de un teren suplimentar de 28 hectare pentru noi dezvoltări în cadrul parcului.

VGP Park Nijmegen este situat în Parcul 15 Logistics din Oosterhout (Gld.), fiind o locație strategică între orașele Arnhem și Nijmegen, direct pe autostrada A15, aproape de granița cu Germania. Alte autostrăzi importante aflate în apropiere sunt A73 și A50, așa cum și transportul pe calea ferată sau pe râul Waal. Parcul este construit în conformitate cu cele mai recente standarde de sustenabilitate și găzduiește un sistem fotovoltaic pe acoperiș cu o capacitate de 17,6 MWp. Locația beneficiază de un rezervor de retenție a apei și de alte caracteristici de sustenabilitate și biodiversitate, în conformitate cu certificarea de calitate BREEAM.

VGP a fost consiliat de JLL pentru contractul de închiriere, iar Willy Naessens Netherlands a construit proiectul în calitate de antreprenor general.

„Predarea acestei realizări de succes, VGP Park Nijmegen ne-a făcut să atingem o nouă etapă importantă în Olanda. Aceste clădiri cu mai mulți ocupanți este livrat către trei chiriași diferiți și confirmă cererea ridicată din diferite sectoare, precum și importanța dovedită a orașului-regiune Arnhem-Nijmegen.”,

a declarat Geerd van Helden, directorul comercial VGP Benelux.

Articole similare

Ad