Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SunPro deschide o nouă fabrică de ulei în Galați

Reprezentanții companiei elvețiene SunPro și directorul Zonei Libere Galați au semnat pe 6 februarie contractul de concesiune, în prezența primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, pentru o nouă fabrică de ulei.

Compania va investi aproximativ 20 de milioane de euro și va crea aproape 200 de noi locuri de muncă.

„Orașul nostru este atractiv pentru investitori. Astăzi a fost semnat un contract pentru o fabrică de ulei în Zona Liberă Galați. Vorbim de o investiție a companiei elvețiene SunPro care se ridică la peste 20 de milioane de euro și va genera aproximativ 200 de noi locuri de muncă. Este încă o dovadă că Galațiul oferă oportunități foarte bune pentru investiții.”, a precizat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu pe pagina sa de socializare.

SunPro deține un sediu central în Montreux, Elveția, fiind un jucător cheie în siguranța alimentară. De asemenea, asigură livrarea la timp în 11 țări la nivel mondial. Potrivit site-ului SunPro, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 120 de milioane de dolari pe an, având o capacitate de procesare de 1.200 de tone de semințe pe zi.

Articole similare

Ad