Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Turbo`s Hoet Romania aniverseaza 5 ani de activitate

Compania s-a infiintat oficial pe 6 octombrie 2010, fiind o asociere intre EVW Holding si grupul Turbo`s Hoet Belgia.
Turbo`s Hoet Romania este singurul distribuitor oficial Garrett in Romania (Master Distributor) si dealer autorizat Borg Warner. Turbosuflantele reconditionate local atrag tot mai multi adepti ai calitatii garantate la un pret competitiv. Gratie dotarilor din noul sediu de la Gilau, unde functioneaza de la inceputului lui 2014, echipa tehnica a Turbo`s Hoet Romania a reusit sa exceleze in domeniul reconditionarii.
 

Intregul personal tehnic Turbo`s Hoet Romania, a absolvit cursurile speciale in sesiunile de training organizate de Garrett in Marea Britanie (Honeywell-Cheadle), toti membrii echipei detinand atestate profesionale originale.
Calitatea turbosuflantelor reconditionate local in atelierul de la Gilau a fost validata si de grupul Turbo`s Hoet, pentru care compania din Romania a inceput productia de serie mica la export, in volume care cresc de la luna la luna. Cifrele previozionate pentru sfarsitul anului 2015 putand atinge 200 unitati lunar.
Cu o imagine noua si proaspata in urma re-brandigului de curand implementat, Turbo`s Hoet Romania aduce clientilor si partenerilor sai nu doar un know-how ci si sustinerea unei platforme operationale performante (soft SAP integrat, eCommerce – www.turbowebshop.turbos-hoet.be, stoc permanent de cca 1.000 repere, servicii de livrare rapida prin curierat international, centru de training, asistenta tehnica on-line) care si-a dovedit eficacitatea in cele mai dificile cazuri si cele mai pretentioase solicitari.
Motto-ul de debut al companiei "Solutia Turbo totala" are tot mai multa rezonanta, in afara unui simplu slogan a devenit o emblema apreciata de tot mai multi clienti.

Articole similare

Ad