Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COMTRANS 2015 s-a bucurat de succes

Mai mult de 220 de expozanti si-au prezentat inovatiile si ultimele productii la expozitia Comtrans 2015, ce s-a desfasurat la Moscova intre 8 si 12 septembrie si care a numarat mai mult de 16.000 de vizitatori. Sergey Rybchak, directorul companiei ITEMF Expo, organizatorii expozitiei, s-a aratat multumit de rezultatele obtinute, desi numarul de vizitatori a fost mai mic decat in 2013, cand s-a inregistrat o cifra record.
 

„In ciuda deprecierii semnificative a pietei de vehicule comerciale din Rusia, interesul vizitatorilor este foarte mare. Acest lucru, alaturi de numeroase premiere si firme nou venite, demonstreaza faptul ca expozitia COMTRANS continua sa fie al doilea mare targ de vehicule comerciale dupa IAA Commercia Vehicles“.
Producatorul rus de camioane si autobuze, GAZ, a prezentat nu mai putin de sapte modele ale asa-numitelor Generation Next. Cea mai mare atentie a atras-o noul van cu capacitate extinsa Gazelle Next, cu care producatorul intra intr-un nou segment ce era inainte dedicat exclusiv producatorilor straini. Cu un spatiu de marfa de 13,5 m3, noul model ofera cu 30% mai mult spatiu decat predecesorul sau.
COMTRANS are loc la fiecare doi ani, alternand cu IAA.

Articole similare

Ad