Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Westdijk Suedia continua sa conteze pe Faymonville

Filiala scandinava a companiei olandeze Westdijk a comandat in ultimul an sase trailere Faymonville alese astfel incat „sa avem o pozitie tot mai puternica pe diferite segmente de transport“, asa cum arata Roger Arvidsson, CEO of Westdijk Sweden.
Compania a cumparat in august 2014 un semitrailer MultiMAX cu opt axe, dublu extensibil, cu axe pendulare, care compenseaza neregularitatile si asigura un contact optim cu solul, garantand si costuri scazute de operare si durata mare de viata a anvelopelor.
 

Apoi a comandat semitrailere MegaMAX cu doua, trei si patru axe, echipate si ele cu axe pendulare, care se caracterizeaza prin distributie foarte buna a incarcaturii, suprafata de incarcare optimizata din punct de vedere al lungimii si constructie joasa. A urmat un alt semitrailer MultiMAX, de data aceasta cu suspensie independenta Twin Axle II, care permite un unghi maxim de virare de 57 de grade. Iar inaltimea minima de incarcare, care poate fi de 780 mm, permite transportul de marfuri inalte fara a avea nevoie de autorizatii speciale.

Articole similare

Ad