Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sixense România, afaceri de 950.000 de euro în 2022 pentru serviciile de urmărire în timp a construcțiilor

Sixense România, companie specializată în soluții de monitorizare a comportării construcțiilor în timp, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 950.000 de euro în 2022, în creștere cu 78% față de anul precedent.

Anul trecut, Sixense a oferit servicii de nișă cu o importantă componentă digitală în industria de construcții din România și a fost implicată în mai multe proiecte publice.

Cifra de afaceri din 2022, în procent de aproape 60%, a fost susținută din servicii oferite în proiecte de infrastructură de transport, unde Sixense România monitorizează atât proiecte de autostradă, cât și poduri. De asemenea, compania a contribuit în proiecte de infrastructură, precum Lot 3 Autostrada Lugoj-Deva, Podul nou Agigea, Pod Ulmeni sau Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Totodată, compania și-a extins echipa în 2022, precum și proiectele la nivel național. În prezent, Sixense poate derula proiecte în funcție de nevoile gestionarilor de infrastructură sau ale dezvoltatorilor, tot așa cum și investitorilor privați atât în București, cât și în zona de vest și de nord a țării (Cluj și Iași). 

Sixense România oferă servicii și soluții digitale pentru sănătatea mediului construit, situându-se la intersecția dintre două domenii, ca de pildă inginerie și tehnologie. Cele mai accesate servicii ale companiei din anul 2022 s-au bazat pe monitorizarea automatizată în timp real, testarea și monitorizarea podurilor, respectiv inspectările structurale.

Pentru acest an, compania își propune păstrarea ritmului de creștere, în același timp cu dezvoltarea business-ului prin digitalizarea proceselor operaționale, investiții în echipamente de monitorizare geotehnică și structurală și, nu în ultimul rând, pregătirea continuă a echipei sale de specialiști.

„Chiar dacă anul 2022 a fost unul cu multe provocări în industria construcțiilor, interesul pentru serviciile de urmărire în timp a construcțiilor a crescut foarte mult. De asemenea, remarc și deschiderea față de utilizarea de soluții digitale în acest sens și față de monitorizarea construcțiilor pe toată durata de viață, nu doar în etapa de execuție. Deși a fost un an marcat de creșterea costurilor la echipamente sau de blocarea anumitor investiții rezidențiale și office în Capitală, sunt de părere că preocuparea pentru sănătatea structurală a proiectelor de construcții este tot mai mare și are nevoie de specialiști bine pregătiți, care să știe cum să o traducă în soluții moderne, performante, ce eficientizează bugete pe termen lung”,

a precizat Mariana Garștea, Director General Sixense România.

Articole similare

Ad