Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gazpromneft-Corporate Sales si DKV au incheiat un acord de parteneriat strategic

Gazpromneft-Corporate Sales si DKV Euro Service au semnat un acord de parteneriat strategic pentru vanzarea de combustibil prin intermediul cardurilor de carburant. cei care au semnat contractul sunt directorul general al Gazpromneft-Corporate Sales, Dmitry Guzeev si directorii executivi ai DKV Euro Service, Dr. Werner Grünewald si Dr. Alexander Hufnagl.
Companiile vor crea, de asemenea, solutii pentru drumurile, podurile si tunelurile cu taxa din Rusia. Gazpromneft-Corporate Sales va oferi consultanta pentru DKV Euro Service pentru a ajuta la dezvoltarea vanzarilor.
 

„Noi credem intr-o cooperare fructuoasa cu Gazpromneft-Corporate Sales, partenerul nostru puternic si de incredere din Rusia, alaturi de care putem sa obtinem o crestere importanta, reciproca, a afacerilor, si, de asemenea, sa oferim clientilor nostri o retea de alimentare si mai mare", a spus Dr. Werner Grünewald, Directorul Executiv al DKV Euro Service.
Dmitry Guzeev, CEO Gazpromneft-Corporate Sales, a adaugat, „Suntem bucurosi sa anuntam colaborarea cu DKV Euro Service si in viitorul apropiat efortul nostru comun va avea ca scop dezvoltarea achizitiei de combustibil, a taxelor de drum, a serviciilor de asistenta si a altor servcii conexe ale cardurilor de combustibil.“

Articole similare

Ad