Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

La Translogistica au fost premiati cei mai buni stivuitoristi

Cu ocazia TransLogistica, ce a avut loc in perioada 14-17 octombrie la Romexpo, a fost organizat pentru prima data in Romania si concursul dedicat stivuitoristilor profesionisti – Best Forklift Driver. La startul concursului s-au aliniat 9 stivuitoristi, care au parcurs trei probe, respectiv de incarcare descarcare, de stivuire si de mers printre jaloane. Au fost urmarite de catre juriu timpul obtinut, dar si aplicarea in practica a cunostintelor teoretice: verificarea utilajului la pornire, pozitia furcilor in mers, inclinarea catargului, inaltimea de stivuire in raport cu baza, asigurarea echipamentului la parcare.
 

Premiantii au fost Ionita Stefan (TOYOTA), Dima Daniel (TOYOTA) si Notar Eugen Marius (PALLEX), iar o mentiune a fost acordata Elenei Avram (Delfinul Trans).
Pe langa caracterul competitional, Best Forklift Driver si-a propus in continuare si un obiectiv educational – prin stimularea gradului de interes pentru aceasta meserie dar si unul social propunandu-si, sa scolarizeze tineri din casele de copii (Pinochio si Concordia), care ajung la majorat in acest an si sunt nevoiti sa paraseasca sistemul institutionalizat.
Demarat pentru prima data in Romania, concursul Best Forklift Driver stimuleaza pregatirea in meserii aferente logisticii si avem convingerea ca editia 2016 se va bucura de o si mai larga participare si sustinere.

Articole similare

Ad