Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

innoTMS își fixează ca obiectiv creșterea afacerilor cu 30% în România

Innomedio Kft, dezvoltatorul de soluții digitale a operațiunilor din domeniul transporturilor de marfă, are planuri de extindere cu 30% pe piața din România.

În prezent, combină toate funcțiile necesare pentru gestionarea profesională a proceselor companiei și oferă soluții complete pentru transportatori și distribuitori.

Pe lângă faptul că potențialul digitalizării transporturilor este important în România, compania preconizează că mai puțin de 80% din marile firme de transport au implementat deja soluții de management al operațiunilor, în timp ce 70% din firmele medii și mici sunt slab digitalizate sau deloc.

Softul innoTMS, dezvoltat în Ungaria de Innomedio Kft, reprezintă un sistem bazat pe cloud, care elimină costurile legate de echipamentele hardware și permite accesul la informații din orice locație cu conexiune la Internet. De asemenea, soluția permite actualizarea în timp real și accesul tuturor utilizatorilor la cele mai recente date.

Astfel, sistemul reduce volumul de muncă manual al angajaților pentru că integrează datele de la diferiți furnizori, precum companiile de telematică, furnizorii de combustibil, băncile etc.

Pe de altă parte, clienții au observat că stresul angajaților a fost diminuat și nu mai sunt nevoiți să verifice telefonic statusul unei comenzi. Datele introduse în sistem despre comandă sunt accesibile tuturor părților interesate din cadrul companiei, inclusiv pentru șofer (pe tabletă & smartphone), departamentul de facturare, departamentul de raportare etc. Totodată, soluția exclude riscul ca unele comenzi de transport să nu fie facturate sau să apară erori inevitabile în activitatea companiilor nedigitalizate. Posibilitatea integrării soluției cu sisteme externe și furnizori de servicii îi adaugă relevanță în raport cu activitatea companiilor.

Prin aplicația mobilă innoTMS dedicată șoferilor este posibilă scanarea și încărcarea documentelor de transport, iar facturarea, gestionarea creanțelor și managementul curselor sunt mai simple și mai eficiente.

„innoTMS este lider de piață în Ungaria, oferind un avantaj competitiv companiilor care folosesc această soluție, fie că fac transport intern sau internațional. Beneficiile acestui program complex țin în primul rând de transparentizarea și simplificarea proceselor administrative și de un control sporit al costurilor. În contextul actual în care sectorul transporturilor este afectat de lipsa predictibilității, creșterea prețului combustibilului și lipsa șoferilor, un management sporit al cheltuielilor este esențial, iar răspunsul este digitalizarea. Mă bucură feedbackul pozitiv primit de la clienți, care ne confirmă că ținta de a ajunge la o cotă de piață de 15% în următorii 5 ani este realistă”,

a declarat Levente Gall, reprezentantul innoTMS în România.

Articole similare

Ad