Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conti Coach si Conti CityPlus isi demonstreaza performantele

Directorii unor companii de transport lauda excelentele performante ale anvelopelor Continental pentru autocare. Luca Montanaro, manager de parc auto al Star SPA, companie de autocare si autobuze din Italia spune ca de cand sunt folosite anvelopele Conti Coach, s-a reusit reducerea consumului de combustibil al parcului auto cu 3% si un randament kilometric ridicat.
Luc Meekers, managerul parcului auto al Staf Cars, cu sediul in Lommel, Belgia, a afirmat ca „oferim transporturi de autocar intre orasele din Belgia si in afara. In acest scop, avem nevoie de anvelope care asigura performante optime pe orice drum.
 

De aceea ne bazam pe anvelopele premium de la Continental. Atat Conti CityPlus cat si Conti Coach ne-au impresionat cu capacitatile lor excelente de manipulare si franare, chiar si pe drumuri umede. Clientii si soferii nostri se simt intotdeauna in siguranta la bordul acestor autocare”.
Ingo Kehl, Director executiv al Sieckendiek GmbH & Co. KG, o companie de autocare si service autorizat de reparatii MAN, cu sediul in Versmold-Peckeloh, Westphalia de est, Germania spune ca „pentru a ne asigura ca toti clientii nostri ajung la destinatie in siguranta si la timp, securitatea si calitatea parcului nostru auto sunt extrem de importante pentru noi. Aceasta include si anvelopele premium. Anvelopele Conti Coach indeplinesc toate cerintele noastre solicitante: confort foarte bun la drum, manipulare perfecta si rulare silentioasa – iar toate aceste caracteristici sunt foarte apreciate de clientii nostri”.
Confortul, rentabilitatea si siguranta sunt cerintele esentiale aplicate anvelopelor de autobuze. Anvelopele Continental de a 3a generatie pentru transportul de pasageri ofera o gama larga de anvelope premium. Gamele Conti Urban, Conti CityPlus si Conti Coach acopera toate domeniile de utilizare, de la servicii orasenesti regulate la transporturi regionale din segmentul de transporturi pe distante lungi. Fiecare tip de anvelopa a fost conceput pentru un uz specific, astfel incat sa indeplineasca nevoile si necesitatile consumatorului.

Articole similare

Ad