Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai multe trenuri intermodale către Italia

TX Logistik AG își extinde în continuare conexiunile intermodale între Germania și Italia. Începând cu 22 februarie, compania de logistică feroviară, care face parte din Grupul Mercitalia, va extinde numărul de curse săptămânale dus-întors pe ruta dintre Rostock și Verona de la 4 la 6. Motivul pentru creșterea frecvenței este cererea crescută de transporturi de remorci pe calea ferată.

În primele săptămâni ale anului, TX Logistik a crescut deja numărul de trenuri spre Italia pe alte rute. Legătura dintre Leipzig și Sommacampagna-Sona, la aproximativ 10 km vest de Verona, a fost mărită cu încă două curse dus-întors, de la 8 la 10 pe săptămână. Trenuri intermodale suplimentare circulă, de asemenea, de la Lübeck către nordul Italiei. Între Baltic Rail Gate din orașul hanseatic și terminalul Quadrante Europa din Verona, TX a adăugat încă o a opta călătorie dus-întors la serviciu.

Pentru cea de-a doua conexiune din Lübeck către regiunea metropolitană Milano, numărul de călătorii dus-întors a fost mărit cu două, până la patru. În loc de Melzo, acum va fi deservit terminalul din Segrate. Terminalul este și mai aproape de metropola Milano și de zonele industriale din Bergamo și Brescia. În plus, de acolo pot fi folosite numeroasele legături Mercitalia către alte destinații din rețeaua feroviară italiană, de exemplu către Roma, Napoli și Sicilia.

Articole similare

Ad