Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone aproba noile anvelope de iarna Goodyear ULTRA GRIP MAX T

Krone a devenit primul producator de remorci de camion care ofera cele mai recente anvelope de iarna de la Goodyear ca echipare originala. Recunoscutul producator a aprobat anvelope Goodyear ULTRA GRIP MAX T in dimensiunile 385/65R22.5 si 385/55R22.5 pentru remorcile destinate operatiunilor ce urmeaza sa fie desfasurate in conditii severe de iarna.
Noua gama de anvelope de iarna pentru camion, ULTRA GRIP MAX, ofera o aderenta pe zapada cu pana la 40% mai mare cand anvelopa este pe jumatate uzata si un kilometraj cu pana la 15% mai mare.
 

Anvelopa pentru axa de directie ULTRA GRIP MAX S si anvelopa pentru axa de tractiune ULTRA GRIP MAX D sunt anvelope de camion dedicate pentru iarna si au inscriptionate atat insemnul muntelui cu 3 piscuri si fulgul de nea (3PMSF), care este insemnul oficial pentru anvelope de iarna, cat si simbolul M+S. Chiar si atunci cand anvelopele sunt 50% uzate[1], acestea inca se califica pentru insemnul 3PMSF. Cu aceasta trasatura specifica, noua linie de anvelope de iarna pentru vehicule comerciale de la Goodyear tine camioanele in miscare si confera starea de spirit necesara de care au nevoie atat conducatorii de camion cat si operatorii de flote.
Anvelopa pentru trailer ULTRA GRIP MAX T a fost dezvoltata pentru a face fata conditiilor dure de iarna si poarta atat insemnul 3PMSF cat si simbolul M+S. Specificatiile complete ale anvelopelor care sunt montate de Krone sunt 385/65R22.5 160 K 158 L si 385/55R22.5 160 K 158 L.

Articole similare

Ad