Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco a expus la RAI Amsterdam intreaga gama de produse

Cele doua standuri ale Iveco din cadrul Expozitiei BedrijfsautoRAI 2015, de la Amsterdam, le-au oferit vizitatorilor ocazia de a vedea noul Eurocargo cu ocazia debutului la nivel international, alaturi de modelul Iveco Daily echipat cu cutia de viteze cu 8 trepte Hi-Matic, editia speciala „40 de ani“ a Stralis si Trakker Dakar. In completare, au fost expuse si doua vehicule purtand uniforma special dedicata parteneriatului recent cu All Blacks din timpul turneului de rugby 2015 din Anglia.
 

Standul principal a fost impartit in trei zone dedicate celor trei game (usoara, medie si grea). Zona centrala s-a concentrat pe noul Eurocargo, vehiculul din gama medie care a fost prezentat oficial in septembrie anul trecut la fabrica din Brescia (Italia), acolo unde este fabricat.
La stand au fost expuse trei modele Eurocargo, in culoarea de lansare, „Blue Sky“: ML100E19P, ML140E25P si ML190E32P. Cu design, dar si functionalitate reinnoite, precum si un stil inspirat de aspectul la moda al lui Daily, Eurocargo se mandreste cu inovatii majore in ceea ce priveste motoarele, siguranta, confortul, reducerea costurilor si durabilitatea mediului.

Articole similare

Ad