Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premii consistente pentru castigatori

Premiantii au primit, pe langa distinctiile Tranzit, si premii consistente din partea sponsorilor:
AROBS a oferit tuturor nominalizatilor la categoriile „Cel mai eficient transportator din Romania” – cu capital strain si cu capital romanesc – posibilitatea implementarii gratuite timp de trei luni, pe un autovehicul din flota companiei a solutiei de monitorizare auto prin GPS, TrackGPS Business, dezvoltata de AROBS, in timp ce castigatorii locurilor intai au primit cate un sistem TrackGPS BusinessPlus.
 

Cardoil Avantaj a premiat cu combustibil in bonuri valorice Gazprom, cu valoare nominala intre 300 si 1.000 de lei, iar ATP Exodus i-a premiat cei 25 de finalisti de la toate categoriile, premii constand in promotionale oferind si IDS, Iveco Romania, Mercedes-Benz Romania, MHS Truck&Bus, Scania Romania, Volvo Romania si TIP Trailers Services. Bridgestone Romania a oferit trei premii – un set de sase anvelope pentru autotractor (acordat Transcondor), un pachet de monitorizare avansata a parcului de anvelope folosind Toolbox, pentru 2016 (Int. Transporte Popovici si Carrion). Bridgestone a mai acordat si premiul pentru performanta in managementul anvelopelor folosind Toolbox – un sistem TPMS de monitorizare automatizata a presiunii din pneuri, in valoare de 10.000 de euro – pentru Dunca Expeditii.
De asemenea, Trans.eu a oferit sapte tablete Samsung, premii consistente fiind oferite si de TimoCom. Cel mai scump premiu, in valoare de 20.000 de euro, a fost acordat de Windsoft castigatorului la categoria „cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc”. Astfel, International Lazar Company a primit solutia software WindTyre.

Urmatoarea Gala Tranzit se va organiza pe 21 octombrie 2016.

Articole similare

Ad