Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Catalin Olteanu a luat si trofeul Tranzit, si votul publicului

La categoria „cel mai eficient manager de logistica”, trofeul i-a fost acordat lui Catalin Olteanu, de la FM Logistic, care s-a clasat in fiecare an printre finalisti, insa nu a castigat niciodata primul loc (cu exceptia premiilor de popularitate, castigand de doua ori votul publicului). Managerii nominalizati au fost alesi de la alte companii decat cele deja nominalizate ca finaliste la „cel mai eficient operator de logistica din Romania”, unde FM Logistic, din cauza investitiilor continue in depozite proprii, nu prea reuseste sa-si faca loc in ultimii ani, in lipsa unui profit la fel de consistent ca ale Gebrüder Weiss, Gefco si DSV Solutions, prezenti in fiecare an in TOP 5.
 

Pe locul secund s-a clasat Cristian Buciuman, fost manager de logistica al platformei Kaufland din Ploiesti si actual manager al depozitului Kaufland din Turda, doua platforme cu o activitate logistica extrem de intensa. Implicarea Kaufland in managementul curselor firmelor de transport cu care lucreaza este cel putin la fel de mare ca in cazul unui operator de logistica/casa de expeditii, astfel ca nominalizarea lui Cristian Buciuman a venit natural in aceasta competitie, deschisa oricarui manager de logistica, nu doar directorilor operatorilor de logistica sau ai marilor firme de expeditii.
In final, locul al treilea i-a revenit lui Danor Ionescu (Delamode/PallEx), la aceasta categorie mai acordandu-se o mentiune lui Catalin Putineanu (IB Cargo) si un premiu special pentru Bogdan Dragomir (Step One Spedition), care a reusit sa obtina rezultate financiare remarcabile in ultimii doi ani cu o activitate de distributie nationala, unde nu este usor sa obtii profit.
Premiile de popularitate le-au revenit lui Decebal Popescu (Cartrans Preda), Catalin Olteanu (FM Logistic), Logistic E van Wijk, Dianthus si Schenker Logistics.

Articole similare

Ad