Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Decebal Popescu, cel mai votat manager de transport din istoria competitiilor Tranzit

La categoria „cel mai eficient manager de transport”, locul intai i-a revenit lui Decebal Popescu, atat pentru cresterea profitabilitatii Cartrans Preda din 2014, cat si pentru eforturile sustinute in intalnirile cu autoritatile pentru a scoate diurna de sub regimul impozitarii ca venit de natura salariala, asa cum se intentiona. Implicarea in rezolvarea problemelor breslei l-a propulsat pe Decebal in pozitia de „managerul anului in transporturi”, fiind, de altfel, si preferatul publicului pentru a patra oara.
Premiul al doilea i-a fost acordat lui Viorel Angelescu, managerul firmei dambovitene Vio Trans Grup, care a reusit in cativa ani sa isi construiasca o afacere solida de transport pe o relatie mai putin „batatorita” de transportatorii romani: Grecia.
 

Iar cu locul al treilea a fost recompensat Simion Apreutesei (International Alexander) din Arad, a carui firma se dezvolta mai ales datorita avantului luat de industria automotive in zona Arad-Timisoara. Cele doua mentiuni au fost acordate doamnei Bara Saraolta de la Int. Transporte Popovici si lui Alexandru Popa (Com Divers Auto).

Articole similare

Ad