Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schenker Logistics si Transmec – laureatii de la categoria „firme de logistica”

La categoria „cel mai eficient operator de logistica din Romania” primele doua companii din TOP au preponderent activitate de expeditor, insa, cum si operatorii de servicii de logistica consacrati realizeaza cea mai mare parte a cifrei de afaceri si profitului lor tot din activitati de expeditii si transport, i-am lasat pe toti jucatorii din industrie cu cod CAEN „alte activitati conexe transporturilor” in aceeasi clasa competitionala.
Astfel, Transmec Ro a iesit castigator anul acesta, gratie cresterii insemnate a cifrei de afaceri si profitului din activitatea de transport combinat.
 

In cazul Transmec, si media pe ultimii patru ani s-a situat la un nivel ridicat, datorita activitatii de transport cu care a inceput pe piata din Romania.
Pe locul al doilea s-a clasat Gebrüder Weiss, castigatorul de anul trecut al titlului „cel mai eficient operator de logistica din Romania”, iar pe locul al treilea, Gefco Romania, de asemenea castigatoare a doua trofee Tranzit in 2011 si 2012.
O mentiune a fost acordata DSV Solutions, in timp ce Schenker Logistics a fost recompensat si anul acesta cu un premiu de excelenta in expeditii si logistica, fiind scos din competitia directa cu celelalte firme de profil.
Anul acesta am remarcat si prezenta, in TOP 10, a unei firme romanesti de transport – All Cargo Expres din Timisoara – care are o prezenta constanta in Top 20 firme de expeditii si logistica din Romania.

Articole similare

Ad