Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV extinde reteaua de alimentare in Europa de Est

Clientii DKV Euro Service isi pot folosi acum cardurile DKV in Rusia si Belarus pentru achizitia de combustibil fara numerar. Furnizorul de servicii si de carduri de combustibil va adauga peste 500 de statii de carburanti la reteaua de aprovizionare, pana la sfarsitul anului. Partenerii DKV pana in prezent in Rusia si Belarus includ Belorusneft, EKA, Gazprom, Tatneft, PTK, ARIS, Surgutneftegas si Astra. Sunt in curs pregatirile pentru a extinde reteaua de alimentare la si mai multe companii petroliere.
„In ciuda recesiunii economice actuale, Rusia – una dintre cele mai mari tari producatoare de energie din lume – reprezinta o piata importanta pentru viitor, in timp ce Belarus ramane o tara importanta de tranzit din punct de vedere strategic, in acest context", a spus Klaus Burkart, manager pentru noi piete la DKV.
 

„Serviciile noastre acopera rutele de tranzit importante si ofera clientilor nostri optiuni de alimentare cu combustibil de inalta calitate, atractive din punct de vedere economic.“
Statiile de alimentare pot fi gasite deja pe hartile DKV MAPS si prin aplicatia DKV APP.
DKV Euro Service este de 80 de ani prezenta pe piata de servicii din domeniile logistica si transporturi. De la 58.300 de puncte de acceptanta ale partenerilor multibrand, care ofera servicii de alimentare fara numerar, in baza cardului, la servicii de taxe de drum si recuperarea TVA, compania ofera o paleta de servicii pentru optimizarea costurilor si managementul flotei la nivel european. DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu 700 de angajati. In 2014, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obtinut o cifra de afaceri de 5,7 miliarde de euro, fiind prezenta in 42 de tari. In prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV si unitati de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienti.

Articole similare

Ad