Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Brakes testează noile camioane electrice echipate cu sisteme de refrigerare Frigoblock

Frigoblock, unul dintre cei mai importanți producători europeni cu sisteme de refrigerare pentru transport și Thermo King, lider în domeniul soluțiilor de transport cu temperatură, au anunțat că Brakes, furnizorul britanic de servicii de alimentație publică, a preluat două camioane electrice de 19 tone cu temperatură controlată, echipate cu sisteme de refrigerare Frigoblock EK25 și FK2.

Primul camion electric, un Electra Frigoblock EK25 deservește clienți din Midlands de la sfârșitul anului 2022, în același timp cel de-al doilea camion electric DAF LF Frigoblock FK2 a început operațiunile de la depozitul Brake din Reading, lângă Londra la începutul acestui an.

Proiectul continuă o colaborare de succes, de peste 15 ani, între Brakes, Frigoblock și Thermo King. Potrivit companiei Brakes, este esențial ca unitățile de refrigerare să mențină performanța lanțului frigorific și să aibă emisii zero. Totodată, Frigoblock EK25 a dovedit că poate face față acestor provocări. Combinată cu tehnologia Enviro Drive Inverter, sistemul oferă o eficiență maximă și un impact minim al consumului de combustibil și de energie al vehiculului.

Camionul electric Electra funcționează în Midlands din august 2022, iar performanța sa este evaluată de Brakes în fiecare zi. Testele arată că performanța de recuperare a temperaturii Frigoblock EK25 este chiar mai bună, decât răcirea unui vehicul diesel tradițional.

Camionul livrat, DAF LF are un design nou și telematică integrată, datorită Thermo King BlueBox. Conectivitatea permite companiei Brakes o vizibilitate completă a funcționării unității, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, o monitorizare în permanență a performanței unității sale, precum și un control proactiv al nivelului de temperatură setată la fiecare călătorie. Vehiculul electric DAF funcționează din ianuarie 2023 și este dotată cu panouri solare. Sistemul oferă locației propria sursă de energie regenerabilă și energie pentru stațiile de încărcare ale depozitului.

Ambele vehicule noi de la Brakes sprijină obiectivele ambițioase ale Sysco în materie de climă de a reduce emisiile în cadrul operațiunilor globale și în întregul lanț valoric al companiei.

Articole similare

Ad