Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania lanseaza cea de-a saptea editie a programului national ”Testul gratuit de lumini”

In perioada 1 – 30 noiembrie 2015, Mercedes-Benz Romania lanseaza cea de-a saptea editie a programului national gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare. Autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia in mod gratuit de aceste servicii in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din Romania.
Derulat de sapte ani pe plan local de catre Mercedes-Benz, ”Testul gratuit de lumini” este un proiect al carui scop consta in scaderea numarului de accidente pe timpul iernii.
 

Programul se adreseaza tuturor posesorilor de autoturisme si autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz, pentru a le asigura o vizibilitate mai buna in trafic in sezonul rece.
Proprietarii de autovehicule Mercedes-Benz beneficiaza de o reducere de 25% pentru toate becurile de origine Mercedes-Benz pe tot parcursul campaniei – valabila pentru turisme, autovehicule comerciale si camioane – in toate centrele participante.
In timpul calatoriilor cu masina, situatiile in care pana si soferii experimentati sunt pusi in dificultate sunt multiple. De la vremea schimbatoare si conditiile de vizibilitate scazute la conditiile de trafic sunt doar cateva dintre pericolele cu care se poate confrunta un sofer. Astfel de conditii impun, din partea celor aflati la volan, dar si a celorlati participanti la trafic, o conduita preventiva pe intreaga durata a deplasarii. Pentru a evita accidentele se recomanda rularea cu viteza redusa, adaptata permanent la conditiile de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca numai dupa o temeinica asigurare.

Articole similare

Ad