Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul pick-up Fiat, Fullback, prezentat in premiera la Salonul Auto de la Dubai

Noul membru al gamei Fiat Professional este dezvaluit zilele acestea la cel mai mare eveniment auto din Orientul Mijlociu si Nord Estul Africii, desfasurat in perioada 10 – 14 noiembrie, la Dubai. Fiat Fullback poarta un nume inspirat de pozitia de fundas lateral al echipelor de rugby si este pregatit sa atace si sa isi revendice locul in segmentul pick-up-urilor de clasa medie.
Noul model Fiat ataca segmentul pick-up-urilor medii, un segment care anul trecut a inregistrat 23% din totalul vanzarilor LCV din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). Construit pe platforma Mitsubishi L200, Fullback este o utilitara versatila, cu valente urbane si performante off-road incontestabile.
Constructia robusta impresioneaza prin coeficientul aerodinamic.
 

Cu o raza de bracare de doar 5.7 m pentru versiunea cu tractiune spate, respectiv 5.9 m pentru versiunea cu tractiune integrala, noul Fullback are o capacitate de incarcare de 1.100 kg si poate remorca peste 3.000 kg.
Perfect adaptat nevoilor pietei locale, noul pick-up Fiat va pune la dispozitia clientilor patru variante constructive (Cabina Simpla, Cabina Dubla, Cabina Extinsa si Autosasiu) si trei versiuni de echipare. Dimensiunile variaza in functie de carosare: 5.155 mm pentru Cabina Simpla, 5.257 mm pentru Cabina Extinsa, 5.285 mm pentru Cabina Dubla. De asemenea, dimensiunea compartimentului marfa difera de la 1.520 mm in varianta Cabina Dubla, pana la 2.265 mm in varianta Cabina Simpla.
In Europa, Fullback va fi echipat cu un propulsor turbodiesel de 2.4 litri, construit din aluminiu, cu doua plaje de putere, de 150 CP, respectiv 180 CP, cuplat la o transmisie manuala noua, in sase trepte sau la una automata in cinci rapoarte, cu mod Sport.
Noul Fiat Fullback va ajunge pe piata locala incepand cu al doilea trimestru al lui 2016, prin reteaua Auto Italia, iar in momentul lansarii va fi disponibil in varianta Cabina Dubla 2.4 turbo diesel de 180 CP, cu transmisie automata in cinci trepte sau manuala in sase trepte si tractiune integrala.

Articole similare

Ad