Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear, o nouă anvelopă de vară EfficientGrip Compact 2

Goodyear a anunțat lansarea EfficientGrip Compact 2, o anvelopă concepută pentru a optimiza performanțele în cazul mașinilor compacte, consolidând gama EfficientGrip pentru segmentul vehiculelor mici de pasageri.

EfficientGrip Compact 2 face parte din familia premiată EfficientGrip, care include EfficientGrip Performance 2, EfficientGrip 2 SUV și EfficientGrip Cargo 2. Aceasta se alătură unei game deja cuprinzătoare de anvelope Goodyear, care deservește roți de 14″ și 15″. Segmentul anvelopelor de vară premium reprezintă 34% din piața vehiculelor compacte.

Cu o gamă largă de dimensiuni disponibile, EfficientGrip Compact 2 este capabil să deservească peste 75% din piața actuală a autovehiculelor compacte.

Printre îmbunătățirile tehnologice se numără tehnologia Dry Stability, care maximizează suprafața de contact a anvelopei pentru a asigura o performanță mai bună.  În plus, tehnologia Goodyear Wet Grip asigură o aderență îmbunătățită pe carosabil umed pe toate planurile prin includerea unei cantități mari de muchii de prindere care dispersează apa de pe suprafață. Șipurile tăiate de-a lungul benzii de rulare canalizează apa departe de suprafața de contact, oferind o aderență îmbunătățită pe teren umed.

„EfficientGrip Compact 2 aduce mai multă performanță în gama noastră de anvelope pentru mașini compacte. Rămâne un segment de piață important pentru industrie și înseamnă că avem cea mai bună gamă de produse de până acum. Gama premiată EfficientGrip de la Goodyear continuă să meargă din ce în ce mai bine, deservind acum o proporție mai mare decât oricând pe piața auto.”,

a precizat Sonia Leneveu, Director Marketing Consumer Europe, Goodyear.

Articole similare

Ad