Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VGP România închiriază o hală de 4.500 mp către Somarest

Dezvoltatorul european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, VGP România a închiriat o hală de 4.500 de mp în parcul logistic VGP Sibiu către producătorul de componente de marochinărie, Somarest.

VGP România se desfășoară pe o suprafață de 219.000 mp, cu peste 93.000 mp de spații logistice și industriale premium, VGP Park Sibiu fiind situat în centrul României și poziționat în zona de nord a orașului Sibiu cu acces direct la autostradă și la doar 10 minute de Aeroportul Internațional. Orașul Sibiu este unul dintre cele mai importante centre de transport din România, datorită poziției sale geografice. De asemenea, oferă linii ferate și drumuri importante tranzitând un valoros centru economic, care a beneficiat de investiții străine de amploare.

„VGP Park Sibiu îi spune bun venit celui mai nou chiriaș al său, Somarest. Suntem onorați să găzduim spațiul de producție și depozitare pentru una dintre companiile de top din Cisnădie, care ne-a selectat pentru a deveni a treia sa locație din județul Sibiu, după cele din Cisnădie și Avrig. Pentru a asigura standardele de calitate cerute pentru fabricarea și depozitarea componentelor pentru marochinărie produse de Somarest, echipa noastră de experți a proiectat și implementat în spațiul închiriat soluții personalizate, constând în echipamente de control al temperaturii și umidității.”,

a declarat Cristian Vlădescu, Commercial Manager VGP Romania.

VGP oferă spații personalizate, astfel încât să includă, pe lângă depozite sau linii de producție, și birouri sau spații tehnice, putând fi adaptate conform nevoilor viitorului chiriaș, chiar dacă o clădire se află deja în construcție. VGP depune eforturi continue pentru optimizarea clădirilor sale, ținând cont permanent de nevoile pieței și de evoluțiile tehnice.

Clădirile noi care poartă semnătura VGP sunt certificate prin metoda de evaluare BREEAM, vizând clasificările de la Excelent și Foarte Bun.

„La 20 de ani distanță de la deschiderea primului Atelier Somarest, inaugurăm deschiderea celui de-al treilea Atelier, de această dată la Sibiu. Somarest Sibiu are o suprafață totală de 4.500 mp și are ca obiectiv gestionarea activității logistice și prima parte a procesului de fabricație a Atelierelor Somarest. Totul a început în februarie 2022, odată cu validarea soluției tehnico-comerciale a proiectului din Sibiu, apoi în 15 august 2022 amenajarea fizică a spațiului din Sibiu. La numai trei luni distanță de la demararea lucrărilor, cu suportul experților din cadrul VGP și colaboratorilor interni și externi, am reușit să demarăm activitatea în noua locație. Transformarea industrială a Atelierelor Somarest este un proces complex, care va continua și în anul 2023. Le mulțumesc echipelor implicate în amenajarea acestui proiect.”,

a adăugat Csaba ZOLYA, Director Transformare Industrială la Somarest.

Articole similare

Ad