Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone se alătură ca partener oficial Goodyear FIA ETRC

Asociația Europeană a Curselor de Camioane (European Truck Racing Association, ETRA) a anunțat începerea unui nou parteneriat cu producătorul german de vehicule comerciale Krone, care a fost un partener important al campionatului în 2017.

În cadrul noii colaborări pentru viitorul sezon de curse de camioane, partenerii vor lucra împreună pentru a promova soluțiile durabile în industria transporturilor, precum și pentru a recunoaște rolul important al șoferilor de camioane.

Aceste eforturi se încadrează în „Mission Beyond Zero” a companiei Krone, care dezvoltă soluții inovatoare pentru megatendințe, precum digitalizarea, automatizarea, sustenabilitatea și electrificarea.

Noul Krone eTrailer prezentat recent este capabil să reducă consumul de combustibil și emisiile de CO₂ ale camioanelor cu 20% până la 40%.

Evenimentele din cadrul seriei de curse ETRC sunt considerate o „reuniune de familie a industriei” și sunt deosebit de potrivite pentru un schimb intens de idei și informații, concentrându-se în mod clar pe evaluarea șoferilor.

Articole similare

Ad