Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii de carosare si suprastructuri pentru Clasa V, Citan, Vito si Sprinter

Cu ocazia TecForum Clever Bodybuilder Solutions 2015, Mercedes-Benz a prezentat aproximativ 40 de solutii personalizate de carosare si suprastructuri oferite de Centrul de Carosari Mercedes-Benz Vans si de specialistii sai din diferite industrii.
Toate configuratiile de caroserie, masa si asistenta la conducere oferite de Clasa V, Citan, Vito si Sprinter pentru toate modelele din gama insumeaza mii de variante disponibile. Astfel, a rezultat o gama extinsa de autovehicule comerciale usoare si autovehicule multifunctionale cu dimensiuni cuprinse intre 4 si peste 7 metri lungime si cu o masa maxima admisa de la 1.8 la 5 tone, cu tractiune fata, spate si tractiune integrala, cu motorizare diesel, pe benzina si gaz natural, precum si cu transmisie manuala si automata.
 

Gama acopera majoritatea situatiilor de transport de bunuri si de pasageri intalnite in acest segment.
Modelele expuse acopera intreg spectrul de accesorizari, de la o amenajare a spatiului de lucru pana la o rulota, convertibila intr-un vehicul cu trei axe, cu tractiune integrala, pana la un microbuz si un autovehicul pentru transport inghetata. Aceasta necesitate este completata de producatorii de componenete auto specializate si solutii de configurare din Germania, dar si Europa si alte tari. La nivel global, aproximativ 50% din autovehiculele Sprinter nou inregistrate sunt carosate sau transformate. Rata de carosare pentru Vito este de aproximativ 25%, iar pentru modelul Citan, de 20%.
Centrul de Carosari Mercedes-Benz a dezvoltat o gama diversa de modele de carosari si suprastructuri pentru clienti, in colaborare cu partenerii autorizati. Flotele Van Solutions sunt indeosebi cautate, datorita faptului ca reprezinta produse si solutii foarte specializate furnizate de Mercedes-Benz, adaptabile unei varietati de segmente. Aceste solutii pot fi cuprinse intr-o singura factura, ce include vanzarea, partea de service, garantii si asigurari.
VanPartners sunt carosieri autorizati, care comercializeaza carosari si suprastructuri la nivel international. Astfel, specialistii in carosari si suprastructuri sunt partenerii de afaceri pentru clientii Mercedes-Benz.
Mercedes-Benz Vans a prezentat in cadrul targului TecForum 2015 aproximativ 40 de modele de carosare si suprastructuri din sapte tari europene si din Statele Unite ale Americii. Expozitia a prezentat intrega gama de modele, de la o conversie intr-un vehicul cu 3 axe cu tractiune integrala la un microbuz si un autovehicul pentru transport inghetata.
Autovehiculele au fost expuse in sapte zone separate pe domenii de utilizare: autovehicule de interventii in caz de urgenta, autovehicule frigorifice, autovehicule de transport persoane, autovehicule de camping, autovehicule pentru ateliere si constructii, autovehicule cu alte destinatii si autovehicule pentru persoane cu mobilitate redusa.
De asemenea, in cadrul TecForum, Mercedes-Benz Vans a adus in prim plan sistemele de asistare la condus disponibile pentru persoanele cu dizabilitati. Incepand de anul viitor, atat modelul Citan, cat si Clasa V vor avea instalate sisteme de asistare pentru condus pentru persoanele cu dizabilitati.

Articole similare

Ad