Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VW Transporter este Vanul Anului 2016

Noul Transporter de generatia a sasea, echipat cu motor Euro 6, a fost premiat cu cel mai ravnit titlu din industria vehiculelor comerciale usoare in cadrul unui eveniment special gazduit de Camera de Comert din Lyon.
„Prestigiosul titlu primit pentru noua serie T reprezinta un semn important de recunoastere a realizarilor echipei noastre, care, prin implementarea masurilor corecte, a facut din simbolul fabricii noastre din Hanovra cel mai bun Transporter produs vreodata”, a declarat seful diviziei de vehicule comerciale din cadrul VW, Dr. Eckhard Scholz, la primirea trofeului de la Jarlath Sweeney, presedintele juriului International Van of the Year (IVOTY).
 

„Dedicam acest premiu tuturor utilizatorilor de Transporter. Aceasta mare onoare ne face foarte mandri si ne da un imbold pozitiv pentru a avea un start bun pentru 2016, care va fi plin de evenimente pentru marca VW”, a mai spus Dr. Scholz.
Este pentru a treia oara cand VW Transporter castiga acest trofeu. Dupa T4, castigator al primei editii International Van of the Year (1992), T5 a fost premiat in 2005, iar acum este randul noului T6. „International Van of the Year recunoaste producatorul de utilitare usoare care si-a adus contributia majora la cresterea standardelor de eficienta si sustenabilitate a transporturilor in ceea ce priveste mediul si siguranta oamenilor, iar VW T6 a avut acest impact in 2015”, a declarat presedintele IVOTY, Jarlath Sweeney.
Juriul format din 24 de jurnalisti de top din domeniul vehiculelor comerciale usoare din Europa si Rusia a acordat 98 de puncte noului VW Transporter T6 (Euro 6), pe locurile urmatoare clasandu-se Fiat Professional Doblo Cargo, care a strans 68 de puncte, si VW Caddy 4 (Euro 6), cu 63 de puncte. Voturile au fost trimise individual de fiecare membru al juriului catre o instititie independenta (Asociatia Transportatorilor Rutieri din Marea Britanie, RHA), care a comunicat presedintelui juriului rezultatele.
Noul T6 se caracterizeaza prin rafinament, eficienta, o echipare foarte bogata si finisaje de buna calitate. Desi capacitatile de transport raman in mare parte neschimbate fata de generatia anterioara, noul T6 tenteaza clientii prin nenumaratele echipari de siguranta si confort adoptate de la autoturismele VW. Cutia de viteze automata DSG este cea mai buna din clasa sa, clientii putand opta fie pentru cel mai eficient motor Euro 6, fie pentru cel mai puternic (BiTDI). Construit pe aceeasi platforma ca si generatiile anterioare, T6 a pastrat aspectul atragator al acestora, iar performantele dinamice ii vor mentine cu siguranta pozitia in preferintele clientilor, Transporter fiind unul dintre cele mai vandute vanuri de pe piata.

Articole similare

Ad