Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Eurocargo castiga la mustata trofeul Camionul Anului 2016 in fata Renault Trucks C&K

Cu 101 voturi din 175 posibile, Iveco Eurocargo a fost declarat castigatorul titlului International Truck of the Year 2016, la distanta de numai trei voturi de Renault Trucks Seria C&K, construit pe baza actualului Camion al Anului, Renault Trucks T. Pe locul al treilea s-a clasat noul model de constructii al producatorului turc Ford Cargo.
Juriul International Truck of the Year, format din jurnalisti reprezentand cele mai bune reviste de camioane din 25 de tari europene, a apreciat la noul Eurocargo cabina functionala, care seamana cu cea a noului Daily, si el castigator al titlului International Van of the Year 2015, pentru a induce strategia de piata a noului produs: un camion pentru oras, usor de accesat, aspect absolut necesar pentru distributia multipla.
 

In acelasi timp, pentru cei care doresc sa utilizeze Eurocargo pe distante medii, cresterea aerodinamicitatii cabinei este un plus pentru reducerea consumului de combustibil. Interiorul multifunctional este pregatit pentru a fi folosit ca birou mobil, consola centrala fiind preconfigurata pentru a putea fi conectate telefoane inteligente, tablete, sisteme de navigatie bazate pe GPS, precum si solutii telematice avansate. Ecranul tactil Drivelinc, dispus central, ofera o interfata prietenoasa pentru mesagerie, management de flota si program de suport pentru sofer in ceea ce priveste stilul de condus.
O impresie buna a facut motorul Euro 6, doar pe baza de SCR, care, in variantele sale de patru si sase cilindri, ofera un raspuns prompt la acceleratie, in conditiile unui consum mai redus de combustibil, dar si cutia de viteze AS-Tronic, care incorporeaza functia Eco-Roll. Tot pentru reducerea consumului de combustibil, Iveco foloseste uleiuri de motor cu vascozitate redusa si a introdus un ventilator „inteligent”, care contribuie semnificativ la reducerea costurilor totale de exploatare.
In plus, noul Eurocargo raspunde celor mai recente nevoi de distributie urbana cu versiunea cu propulsie pe gaz natural comprimat.
Trofeul International Truck of the Year 2016 a fost inmanat de Gianenrico Griffini, presedintele juriului ITOY, lui Pierre Lahutte, presedintele Iveco Brand. „Iveco propune un camion de distributie medie, care, inca o data, creste standardul pe acest segment de piata, pe care Eurocargo este lider de 25 de ani”, a declarat Griffini.

Articole similare

Ad