Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DPD Romania deschide noi centre de colectare Pickup in 30 dintre agentiile Eurolines/ TUI TravelCenter din tara

DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, anunta inceperea colaborarii cu Eurolines Romania, care detine agentiile de turism Eurolines si TUI TravelCenter. Prin intermediul acestei colaborari, compania de curierat isi extinde reteaua nationala cu 30 de centre Pickup, care functioneaza, din octombrie anul acesta, in anumite agentii de turism Eurolines/ TUI TravelCenter din tara.
 

Serviciul Pickup, dezvoltat de DPD, reprezinta reteaua de centre care permite clientilor, atat persoane fizice cat si juridice, ridicarea si expedierea coletelor in Romania si in Europa, la tarife preferentiale. Clientii au posibilitatea sa opteze pentru livrarea sau ridicarea coletelor din centrele Pickup si nu trebuie decat sa identifice cea mai apropiata locatie, sa lase coletul pentru livrare, sa achite costul de transport sau sa ridice produsul comandat online.
Prin implementarea serviciilor de livrare in aceste locatii, DPD Romania isi mareste numarul de centre Pickup cu 35%.
„Parteneriatul cu Eurolines Romania ne permite sa dezvoltam reteaua Pickup, oferindu-le clientilor posibilitatea de a ridica sau expedia colete la preturi competitive, in locatii usor accesibile”, a declarat Lucian Aldescu, CEO al DPD Romania.
DPD Romania este parte a DPDgroup, lider european in curieratul rutier. Cu o echipa de peste 600 de angajati si francizori, si avand acces la o retea europeana de 16.000 de sedii Pickup, DPD Romania livreaza anual 4,8 milioane de colete.

Articole similare

Ad