Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anadolu Automobil Rom va livra 16 autobuze electrice Karsan e-Jest la Aiud

Primăria Municipiului Aiud și Anadolu Automobil Rom au semnat contractul de achiziție a 16 autobuze electrice Karsan e-Jest plus 16 instalații de încărcare lentă și 4 stații de încărcare rapidă.

Valoarea totală a investiției se ridică la 22.032.000 lei fără TVA și este finanțată din proiectul „Transport public ecologic în municipiul Aiud”, un program cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POR 2014-2020.

Midibuzul Karsan e-Jest, având 5,9 m lungime și o capacitate de transport de peste 20 de călători, este ideal pentru transportul urban în localitățile cu un trafic redus. Propulsat de motorul electric BMW, vehiculul are un consum mediu de energie de numai 30 kW/100 km și o autonomie de până la 150 km, suficient pentru asigurarea unui program de lucru normal în orașele mici.

Sistemul de încărcare rapidă permite ca, după numai 20 de minute, bateriile să fie alimentate până la aproape întreaga capacitate, pentru ca, pe timpul nopții, încărcarea lentă să ducă acumulatorii la 100% din capacitate.

Vehiculele ofertate la Aiud vor fi echipate cu sisteme de supraveghere video a salonului de pasageri, routere-WiFi pentru conexiune la Internet, sisteme de numărare automată a pasagerilor, validatoare pentru plățile cu card bancar și panou de informare călători cu LED-uri. Garanția generală oferită de Anadolu Automobil Rom este de cinci ani.

Articole similare

Ad