Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KION construiește un centru automat de piese

Grupul KION a început lucrările de construcție la un nou centru de distribuție de piese de schimb  situat lângă fabrica Linde din Aschaffenburg, în Germania. Centrul de distribuție, care va fi finalizat în ianuarie 2025, urmează să găzduiască logistica pieselor de schimb pentru mărcile Linde Material Handling și Dematic, pe o suprafață de 22.000 m2.

Complexul de clădiri va fi împărțit în diferite hale, printre care și un depozit automatizat de 30 m înălțime.

„Grație acestui centru de distribuție extrem de automatizat vom putea oferi un serviciu de piese de schimb rapid și fiabil pentru clienții noștri din Germania și din mai multe țări învecinate”, a declarat Andreas Krinninger, membru al consiliului de conducere al KION. „Acest proiect emblematic demonstrează aria largă a capabilităților Grupului KION și reunește tehnologiile de ultimă oră în automatizare, digitalizare, siguranță și energie din cele două segmente de operare – «Camioane industriale și servicii» și «Soluții pentru lanțul de aprovizionare».”

Noul depozit va dispune de tehnologie KION, inclusiv transportoare continue Dematic pentru piese mici și mari și roboți mobili autonomi Linde.

„Combinarea tehnologiilor din grupul nostru cu expertiza în proiecte colective ne permite să găsim soluția care corespunde cel mai bine cerințelor de viteză, flexibilitate, siguranță, eficiență energetică și transparență ale noului centru de distribuție”, a explicat Krinninger. „Și consecința acestui lucru este că clienții noștri vor beneficia în viitor de o disponibilitate și mai mare și de livrarea și mai rapidă a pieselor de schimb la locațiile lor.” Investiție totală în noul centrul de distribuție de piese de schimb se ridică la aproximativ 60 milioane de euro.

Articole similare

Ad