Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jost se extinde puternic pe logistică în Blegia

Jost are deja 120.000 m2 de spațiu de depozitare la Trilogiport, construit de WDP, dar primește în continuare comenzi pe logistică, ceea ceva atrage după sine extinderea suprafeței de depozite închiriate aici.

Compania are încă o rezervă de teren cu care poate construi 60.000 m2 și, de îndată ce autorizațiile vor fi obținute, ceea ce se va întâmpla în curând, vor începe să lucreze. Dar cererea de spațiu de depozitare din partea clienților lor este în prezent atât de mare încât au închiriat pentru prima dată clădirea de 17.000 m2 construită de WDP în 2016 și ocupată de Tempo Log până la sfârșitul anului 2022. În prezent, WDP construiește o extindere de 8.000 m2 la această primă clădire, pe care Jost o va ocupa la jumătatea lunii iunie.

Lucrări majore de terasament sunt, de asemenea, în curs de desfășurare pe restul terenului WDP. Există suficient spațiu pentru a construi încă 25.000 m2 de spațiu de depozitare, care va fi, de asemenea, închiriat de Jost și care va fi dat în folosință în septembrie 2023. Aceasta nu este o soluție temporară până la finalizarea celor 60.000 m2 care mai trebuie construiți în concesiunea Jost, ci o soluție pe termen mediu sau chiar lung. Acest lucru va fi benefic și pentru activitatea terminalului de containere – care este în curs de extindere – de pe canalul Albert.

După finalizarea diverselor lucrări, Trilogiport va fi „rezervat complet”, cu 228.500 m2 de spațiu de depozitare exploatat de Jost și 88.000 m2 exploatat de diverși chiriași ai grupului Weerts (printre care Yun Express, Premier Farnell, Skechers și Kuehne + Nagel).

Articole similare

Ad