Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Șase oferte pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a tronsonului 2 al autostrăzii Sibiu-Făgăraș

Luni, 27.02.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu-Făgăraș, Tronsonul 2: km 14+253-34+175, Avrig-Mărșa (DJ105G)-Arpașu de Jos (DN1)”.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici: Asocierea Automagistral Pivden-Rostdorstroy (Ucraina), Kolin Insaat Turizm ve Ticaret AS (Turcia), Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret AS (Turcia), Mapa Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia), PORR Construct (Romania) și Webuild SPA – Milano (Italia).

Tronsonul 2 are o lungime de 19,92 km și o valoare estimată a contractului de 1.713.508.700,36 Lei, fără TVA.

Perioada de proiectare și execuție pentru acest tronson este de 48 de luni, din care 12 luni perioadă de proiectare și 36 de luni perioadă de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maximum 10 ani.

Sectorul de Autostradă Sibiu – Făgăraș are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului pe direcția Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TEN-T Comprehensive, și anume, intercoridorul Moldova-Transilvania.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Articole similare

Ad