Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DLL aniverseaza 15 ani de parteneriat cu Schmitz Cargobull

DLL, furnizor global de solutii financiare in peste 35 de tari celebreaza, impreuna cu producatorul european Schmitz Cargobull, cea de-a 15 a aniversare a parteneriatului de succes, Schmitz Cargobull Finance (CBF).
DLL a sprijinit Schmitz Cargobull inca din 1990, atunci cand era focusat pe piata de origine, din Germania. Apoi, in 2000, pentru a sprijini planurile sale de expansiune cu un suport financiar puternic, s-a incheiat parteneriatul CBF. In 2007, vazand inflorirea acestui joint venture, s-au inteles sa prelungeasca acordul, tocmai cand piata mondiala suferea o recesiune serioasa, insotita de o criza a creditarii.
 

Experienta de a ramane impreuna chiar si in conditii grele de piata, a ajutat la construirea unei increderi pe viitor. „Cand piata noastra scadea considerabil, DLL nu a ezitat in parteneriatul cu noi“, si-a amintit Ulli Schümer, CEO Schmitz Cargobull. Incepand cu 2010, insa, parteneriatul a dus din nou la vanzari lunare sanatoase.
Parteneriatul CBF a ajutat Schmitz Cargobull sa se extinda in 19 tari europene, finantand peste 100.000 de remorci, cu o valoare de 3 miliarde de euro. „Studiile arata ca acest tip de joint ventures de obicei nu dureaza mai mult de 7 ani, insa parteneriatul nostru este chiar mai puternic dupa 15 ani“, a spus René Roelfsema, Managing Director, CBF.

Articole similare

Ad