Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OPTEX si Milestone au dezvoltat o solutie de securitate de ultima generatie

OPTEX®, lider mondial in materie de tehnologii de detectie, anunta disponibilitatea in Romania a unei solutii de securitate realizate impreuna cu Milestone. Adresata cartierelor rezidentiale, magazinelor de retail si supravegherii oraselor, solutia se bazeaza pe integrarea detectorului laser OPTEX REDSCAN cu software-ul Milestone XProtect Video. Combinatia asigura o detectie performanta si o evaluare corecta a amenintarilor.
Datorita posibilitatii de a vizualiza, pe acelasi ecran, date oferite de senzor si materiale video oferite de camerele de supraveghere, personalul de securitate are acum la indemana un sistem de verificare complet, care va putea reactiona rapid la posibilele actiuni de vandalism.
 

Detectorii OPTEX REDSCAN integreaza un modul de analizare care poate detecta viteza de deplasare a unui corp, marimea si pozitia sa, chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare. Astfel, alarmele false sunt eliminate. Procesul de detectie functioneaza optim chiar si in conditii de soare puternic, nori, fascicule puternice de lumina, ploaie sau zapada.
REDSCAN poate fi instalat atat vertical, cat si orizontal. Cand este instalat in pozitie verticala, scanerul genereaza un zid vertical de monitorizare si detecteaza toate obiectele sau persoanele care il traverseaza. Daca zona monitorizata este de dimensini mai mari, scanerul se poate instala orizontal, aria de acoperire, in acest caz, fiind extinsa.
Integrarea REDSCAN cu software-ul realizat de Milestone creste gradul de eficienta si raspuns al sistemului de securitate, utilizatorii putand folosi diferite etichete si filtre. Cu ajutorul etichetelor, se pot defini zone specifice de interes, astfel incat agentii de securitate sa le poata cauta si accesa foarte repede. Filtrele completeaza aceasta functionalitate, oferind posibilitatea de a cauta in baza de date in functie de data, ora si alti parametri.

Articole similare

Ad