Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BPW achizitioneaza pachetul majoritar la PE Automotive

La inceputul lui 2016, BPW Bergische Achsen va achizitiona pachetul majoritar al PE Automotive, unul dintre cei mai importanti furnizori independenti de pe piata pieselor de schimb.
Prin aceasta fuziune, ambele companii au ca scop punerea in comun a expertizelor in sectorul after-market al vehiculelor comerciale si astfel sa isi atinga tintele de crestere rapida. Pentru Grupul BPW, acesta este urmatorul pas in aplicarea strategiei incheierii de parteneriate cu mobilitate internationala care sa ajuta la furnizarea de solutii customizate operatorilor si, mai presus de toate, solutii cu valoare adaugata pentru flote, care sa acopere intreaga durata de viata a vehiculelor.
 

Media de viata a vehiculelor comerciale din flote a crescut constant in ultimii ani, iar operatorii acum au cerinte diferite de la piesele de schimb pentru vehiculele vechi, comparativ cu cele noi. PE ii permite grupului BPW, alaturi de linia de produse proprie Trailerline, sa ofere operatorilor si service-urilor solutii de calitate economice privind piesele de schimb, pentru reparatii sigure si fiabile sau pentru intretinerea vehiculelor vechi.

Articole similare

Ad