Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transics va echipa intreaga flota de vehicule comerciale a companiei DISCORDIA, primul sau client din Bulgaria, cu solutii avansate pentru gestionarea flotei

Transics International, furnizorul de solutii pentru gestionarea camioanelor, soferilor, remorcilor, marfurilor si subcontractorilor, va echipa intreaga flota de vehicule comerciale a companiei DISCORDIA, o companie bulgara ce ofera servicii de transport international, cu solutiile sale avansate pentru gestionarea flotei (FMS). In acest fel, Transics isi va extinde, mai departe, acoperirea pe piata europeana.
Didier Nulens, Director global de operatiuni, marketing si vanzari de la Transics, declara: „Cu sediul in Sofia, DISCORDIA este o companie de transport international de marfuri prospera, care pune un accent puternic pe excelenta operationala, construita prin parteneriatele cu furnizori strategici.
 

Pentru a le satisface nevoia asupra unei solutii telematice universale, vom echipa o parte din camioanele lor, de diferite brand-uri, cu solutiile FMS de la Transics. DISCORDIA este primul client al Transics din Bulgaria.”
Transics va furniza tehnologii avansate pentru gestionarea flotei catre DISCORDIA, incluzand TX-SKY si TX-CONNECT. TX-SKY este un computer de bord, instalat in cabina camionului, cu ecran tactil. Este complet integrat in software-ul TX-CONNECT de la Transics,pentru a putea fi monitorizat de la birou, si conectat la CAN bus-ul si tahograful vehiculului. TX-SKY inregistreaza toate informatiile despre camion si sofer, precum si date din alte surse, cum ar fi scanerele de documente. Ca un canal de comunicatie securizat, TX-SKY permite soferului si dispecerului sa faca schimb de informatii in timp real.
Hristo Hristov, presedintele si directorul executiv al DISCORDIA AD, declara: „Am cautat o solutie avansata cu integrare completa intre sistemul nostru ERP si solutia telematica. Am ales Transics deoarece platforma lor, bazata pe serviciile de internet, ne permite sa integram rapid aplicatia noastra cu solutia pentru gestionarea flotei. In acest fel, ne putem creste semnificativ productivitatea, utilizand o singura platforma.”
Incepand de acum cu echiparea a 20 de camioane noi, procesul de instalare va continua in urmatorii patru ani. De asemenea, DISCORDIA isi propune sa investeasca in aplicatia pentru soferi TX-FLEX de la Transics, un accesoriu mobil pentru computerul de bord TX-SKY care faciliteaza toate activitatile soferului din afara cabinei camionului, cum ar fi scanarea codurilor de bare, transferul de fotografii, semnaturile digitale, precum si observatiile clientilor, informatiile despre paleti si raportarea problemelor. Fluxurile de date sunt sincronizate prin Bluetooth cu TX-SKY si trimise la platforma din birou, TX-CONNECT. Astfel, dispecerul poate reactiona si gestiona situatia pe baza informatiilor, in timp real.

Articole similare

Ad