Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 Logistic Parks a încheiat contracte pentru 98.500 mp în 2022

Potrivit rezultatelor activității de leasing în România anunțate de P3 Logistic Parks („P3”), anul 2022 s-a încheiat cu contracte de peste 98.500 de metri pătrați de spații logistice și birouri în parcul industrial de pe Autostrada A1.

Managing Director P3 în România, Sînziana Pardhan a remarcat faptul că cele mai mari provocări nu pot fi anticipate, însă șansa de reușită sunt tot timpul un exercițiu de echipă susținut de perseverență, consecvență și gândire laterală. Totodată, anul trecut a fost un an bun pentru companie în ciuda războiului de la graniță și a scumpirilor generalizate.

„Prin diversitatea facilităților din parcul P3 Bucharest A1, și nu numai, clienții noștri ne-au rămas alături, rata de retenție fiind, în continuare, foarte ridicată. Sub auspiciile dinamicii pieței, sectoarele care au performat cel mai bine în cazul locației noastre au rămas aceleași, și anume retailul și serviciile logistice. Piața se stabilizează, nu mai crește la fel de mult ca în perioada pandemiei, însă este o creștere constantă, sănătoasă, iar noi suntem pregătiți pentru a răspunde cu încredere solicitărilor actualilor și viitorilor noștri clienți.”,

a adăugat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

88% din totalul de închirieri au rezultat de la clienții existenți, 54.000 mp și-au reînnoit contractele, iar 33.000 mp și-au extins suprafața spațiilor închiriate. 11% din totalul tranzacțiilor, aproximativ 11.500 mp sunt ocupați de clienți noi, în același timp suprafețe de 7.500 mp sunt cumulate de contractele pe termen scurt. Noile rezultate arată creșterea susținută a activității clienților existenți, precum și nevoia de a-și mări spațiile de depozitare.

Aproape jumătate din contractele nou încheiate pe parcursul anului trecut au fost generate de companiile de logistică. Printre cei mai importanți chiriași se numără Altex, Acimoda, Yusen și SLS Cargo, care și-au prelungit sau extins suprafețele în P3 Bucharest A1. Mai mult, dezvoltatorul a primit în comunitatea sa locală companiile ALEF Distribution și FAN Courier. Noul spațiu închiriat de FAN Courier devenind principalul hub de curierat din vestul Bucureștiului, deservind toți clienții din zonă.

Articole similare

Ad