Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din 2016, posesorii de masini Mercedes-Benz din Germania vor incheia polite de garantii acoperite de Mercedes-Benz Versicherung AG

Automobilele care circula pe drumurile din Germania au de obicei o durata mai lunga de viata. Potrivit unui studiu recent, aceasta a crescut acum la 9 ani, in medie. Cu toate acestea, producatorii ofera in general garantie doar pentru primii doi ani, dupa cum cere legea.
De aceea, politicile de garantie devin tot mai importante, protejand proprietarii de vehicule impotriva costurilor neprevazute cu reparatiile pentru ansambluri de componente, precum motoarele, transmisiile si sistemele de aer conditionat.
 

Incepand cu 2016, soferii masinilor Mercedes-Benz vor fi in masura sa incheie o garantie aditionala sau o pre-garantie la dealer, acoperirea fiind oferita de Mercedes-Benz Versicherung AG. Garantia le va oferi clientilor o siguranta suplimentara, putand fi extinsa in continuare, pana cand vehiculul face 10 ani vechime. Asigurarea corespunde unui anumit vehicul, fiind valabila chiar si atunci cand se schimba proprietarul.

Articole similare

Ad