Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel își întărește prezența în Auxerre

Kuehne+Nagel anunță relocarea sucursalei sale rutiere din Auxerre, Franța pentru a intra în posesia unui nou sediu mai mare și pentru a satisface nevoile tot mai mari ale clienților săi din departamentele 89, 10 și sudul 77 în materie de servicii de curierat și de transport de marfă, atât pe plan intern, cât și internațional în toate țările europene.

Noua sucursală, situată vizavi de cea veche, beneficiază de încă 1.150 mp, pentru o suprafață totală de 3.551 mp dedicată serviciilor de curierat și 480 mp de birouri. De asemenea, noul sediu este dotat cu 20 de porți suplimentare pentru un total de 39 de porți și o rampă. Acesta va deservi în principal cliențiilor din industria vinului, ambalajelor, tipografiei și bunurilor de capital, potrivit unui comunicat.

„Sucursala Kuehne+Nagel din Auxerre există de 14 ani. Pentru a sprijini dinamismul economic al regiunii, am decis să investim într-un sediu mai mare pentru a sprijini creșterea clienților noștri. Suntem încântați că am găsit un spațiu aproape de vechiul sediu, care ne permite să asigurăm continuitatea serviciilor fără a perturba planurile de transport sau viața de zi cu zi a angajaților noștri. În plus, de acum înainte, cei 55 de angajați ai companiei vor lucra într-un sediu cu o suprafață aproape dublă, mai modernă și mai bine echipată.”,

a declarat Xavier Léger, directorul de activități de logistică rutieră Kuehne+Nagel din Franța.

Articole similare

Ad