Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Platforma românească MyCar Assistant a încheiat 2022 cu peste 50.000 de vehicule înscrise prin intermediul aplicației

MyCar Assistant, o aplicație românească concepută ca un asistent digital auto complex, a anunțat încheierea anului 2022 cu peste 50.000 de vehicule înregistrate prin intermediul platformei.

În acest an, MyCar Assistant mizează o creștere de 200.000 de automobile în aplicație, precum și pe extinderea rețelei de parteneri și atragerea de noi investiții.

Aplicația MyCar Assistant este concepută ca o aplicație mobilă de gestiune a datelor scadente pentru mașini personale și flote, tot astfel centralizând cele mai importante documente și obiecte pentru a veni în sprijinul șoferilor. Șoferii pot fi informați din timp cu până la 100 de tipuri de notificări, precum RCA-ul, ITP-ul, Rovinieta, extinctorul sau trusa medicală, economisind atât timp, cât și bani, prin evitarea potențialelor amenzi. Compania a atras, anul trecut, noi investiții și a lansat o versiune nouă a aplicației cu funcționalități îmbunătățite.

„Am reușit să avem în 2022 o creștere organică, de aproximativ 10% lunar a numărului de vehicule care sunt înregistrate în aplicație. De asemenea, am încheiat noi parteneriate care ne permit să venim și mai mult în sprijinul clienților noștri. De exemplu, cu ajutorul MyCar Assistant, prin parteneriatul încheiat cu Autonom Assistance, aceștia au acum posibilitatea de a solicita o platformă de tractare oriunde în țară, la un singur click distanță. Tot direct din aplicație, prin parteneriatul cu Ritter Broker, șoferii pot obține asigurarea RCA, urmând ca, în curând, să implementăm o funcție care permite eliberarea acesteia în mai puțin de un minut, totul pentru a ușura și eficientiza cât mai mult posibil administrarea unui autoturism.”,

a declarat Cristian Astaloș, fondator MyCar Assistant. 

București, Cluj, Constanța, Timișoara și Brașov sunt orașele cu cei mai mulți utilizatori. Anul trecut, utilizatorii au beneficiat de verificări primite constant în aplicație privind rapoartele cu situația generală a documentelor și a vehiculelor, evidența istoricului de mentenanță, situația asigurării RCA, administrarea șoferilor unei flote, administrarea daunelor, asistența privind starea vehiculelor sau evidența cheltuielilor. Însă, odată cu dezvoltarea noilor procese curente, dezvoltatorii se așteaptă ca anul acesta numărul de utilizări să se majoreze pentru funcțiile de obținere a asigurării RCA, administrare daune sau asset management.

Din cele peste 50.000 de vehicule înregistrate în platformă, 38.000 sunt deținute de persoane fizice, iar 12.000 fac parte din flote administrate pentru segmentul corporate. Pentru 2023, compania se așteaptă la o creștere de până la 150.000 de autovehicule înscrise de utilizatori persoane fizice și 50.000 deținute de companii. De asemenea, MyCar Assistant își propune să își extindă activitatea și pe piața din Republica Moldova, urmând ca, până la finalul lui 2023, aplicația să fie disponibilă și în alte cinci țări.

În prezent, platforma a atras zeci de clienți importanți și din zona corporate, printre aceștia aflându-se jucători din transport, servicii auto, construcții, IT, retail sau industria medicală, cu o medie de 50-60 de automobile per flotă. Gestionarea flotelor devine extrem de ușoară, atât pentru șoferii care pot adăuga direct în aplicație orice problemă a mașinii, cât și pentru fiecare administrator de flotă pentru a deține un control absolut și o imagine de ansamblu a acestora.

Aplicația MyCar Assistant este gratuită pentru persoanele fizice, iar pentru companii până la un număr de cinci autovehicule înscrise, totodată este disponibilă pentru descărcare din App Store, Google Play sau prin aplicația Web pentru laptop-uri sau tablete.

Articole similare

Ad