Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WebEye Romania a montat in 2015 cu 21% mai multe echipamente decat in 2014

WebEye Romania, parte a grupului WebEye din Ungaria, incheie anul cu o cifra de afaceri cu 25% mai mare decat in 2014, performanta care o plaseaza pe a doua pozitie ca performanta financiara, dupa Ungaria, in grupul care activeaza in 12 tari din Europa. Astfel ca, asa cum apreciaza Levente Gall, director de vanzari WebEye Romania, „2015 a fost un an bun, marcat de extinderea retelei in tara si mai ales de castigarea de clienti noi si de parteneriate care deschid orizonturi interesante. Am crescut frumos, ne-am dezvoltat natural in cei opt ani de activitate. Romania a fost, de altfel, prima tara in care WebEye a deschis o filiala si ma bucur ca am confirmat asteptarile.”
 

Compania a ajuns la peste 7.600 de solutii telematice active montate in Romania, cu 21% mai multe decat in urma cu un an, rezultat posibil si datorita dezvoltarii flotelor clientilor vechi, dar si castigarii de parteneri si clienti noi precum EVW Holding, LPX Trans si RER. De asemenea, tot mai multi oameni de afaceri din domeniul transporturilor au inteles utilitatea solutiilor telematice si au ales sa actualizeze solutiile de baza, optand pentru echipamente noi, sofisticate.
WebEye Romania are 38 de angajati si birouri in Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Suceava si se orienteaza catre zone-cheie pentru transportatori, cu activitate comerciala intensa, astfel ca urmatorul pas, la inceputul lui 2016, este deschiderea biroului de la Constanta. In plus, „ne uitam in continuare cu interes catre transportul de calatori si catre agrobusiness pentru ca este un domeniu dinamic, care creste constant, ceea ce inseamna dezvoltarea si modernizarea flotelor auto. Iar noi oferim un instrument extrem de util pentru eficientizarea gestionarii business-ului”, a mai spus Levente Gall.
In 2015, WebEye Romania a avut o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, cu 25% mai mult decat in 2014, si estimeaza ca va depasi trei milioane de euro in 2016 daca se mentine ritmul de crestere al economiei Romaniei.

Articole similare

Ad