Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Castigatorii FleetBoard Drivers League 2015

Peste 19.400 de participanti din 359 de companii si 18 tari au luat parte la FleetBoard Drivers` League 2015, competitie internationala desfasurata in perioada 1 iunie – 31 octombrie. Anul acesta, titlul de „Cel mai bun sofer” din Romania i-a revenit lui Madalin Cirlanaru, sofer in cadrul companiei Dolo Trans Olimpic SRL, care a obtinut nota 9.73 pentru stilul de conducere (pe o scara de la 1 la 10). Madalin Cirlanaru si-a demonstrat abilitatile de a conduce sigur si economic, detasandu-se la limita de competitorii sai. Podiumul a fost completat de Catalin Alexandrescu, tot de la Dolo Trans Olimpic SRL cu nota 9.71 (locul doi) si Daniel Morosanu, de la Chisped Trasporti RO SRL cu scorul de 9.70 (locul trei).
 

„Ma bucur sa observ ca angajatii mei s-au adaptat usor si au invatat sa foloseasca FleetBoard. In cadrul companiei, avem o persoana dedicata care verifica notele, stilul de conducere si ofera sfaturi tuturor soferilor pentru imbunatatiri. Drept dovada, Madalin a castigat locul 1. Mai mult, si locul al doilea pe Romania a fost castigat tot de un sofer de la noi,” a marturisit Cristian Dolofan, General Manager Dolo Trans Olimpic SRL.
La categoria „Cea mai buna companie”, titlul a fost castigat de echipa Ravitex SRL. Scorul final a fost compus din scorul individual realizat de fiecare sofer din echipa, calcul ce a condus la reusita Ravitex SRL cu nota 9.62 la stilul de conducere. Locurile doi si trei au fost ocupate de Bon Trans SRL (nota 9.51) si de Wheels Spedition SRL (nota 9.50).
Anual, soferi de camion din diferite tari participa la Drivers` League si concureaza unul impotriva celuilalt in activitatile lor zilnice pentru titlurile de cel mai bun sofer si cea mai buna echipa, cu scopul de a castiga premii atractive pentru cel mai economic mod de conducere. Lunar, la nivel national, acestia au ocazia de a-si asigura unul dintre titlurile pentru cel mai bun sofer si cea mai buna echipa, urmand ca la finalul celor cinci luni de competitie, rezultatele sa fie adunate si sa fie desemnati cei mai buni participanti.
Mai mult, la finalul competitiei, castigatorii au fost recompensati pentru rezultatele lor, cel mai bun sofer – Madalin Cirlanaru a primit un ceas din catalogul de accesorii Mercedes-Benz, iar cea mai buna echipa – Ravitex SRL a fost rasplatita cu vouchere pentru servicii post-vanzare.
Pentru ca inscrierea in competitie sa fie eligibila, soferii trebuie sa acopere o distanta de cel putin 4.000 de kilometri lunar si sa utilizeze FleetBoard. Castigatorii sunt desemnati in urma monitorizarii prin serviciul FleetBoard Analiza Performantei. Acesta ia in considerare diversi factori, precum stilul preventiv de conducere, variatia vitezei, dar si comportamentul de accelerare si franare.
Toti participantii beneficiaza de un profil pe pagina Drivers` League, unde pot introduce datele personale si pot observa atat evolutia lor in clasament, precum si a colegilor inscrisi in competitie.

Articole similare

Ad