Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul sistem de usa spate electrica de la Chéreau, castigator la Solutrans

Chéreau a castigat trofeul acordat anul acesta la Solutrans pentru inovatii in domeniul caroseriilor, cu SmartOpen-C, devansand Gruau, cu HD Solution, Faymonville, care a inscris in competitie modelul Combimax, si Durisotti, care a primit premiul pentru dezvoltare durabila.
SmartOpen-C este un sistem brevetat de usa spate electrica pentru caroserii cu temperatura controlata, care se deschide deasupra pavilionului, si nu in interiorul caroseriei, oferind astfel libertate totala de miscare indiferent de sistemul de inchidere ales, posibilitatea de a asocia o perdea Air-Shutter-C sau orice alt echipament interior pentru partea din spate, un interior disponibil in intregime pentru marfuri si o igiena imbunatatita.
 

Munca soferului este mai usoara pentru ca inchiderea/deschiderea usilor se face prin impuls, in mai putin de 10 secunde, iar cresterea cu 6 cm a deschiderii permite manevrarea mai buna a marfurilor. Si exploatarea este imbunatatita datorita fiabilitatii mai mari a motorului electric, intretinerii reduse, conceptiei aerodinamice care limiteaza murdarirea si consumului si nivelului sonor conform normelor PieK.
Mai multe despre noutatile prezentate de Chéreau la Solutrans puteti citi in numarul special din ianuarie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad