Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele produse din noua gama Lamberet pot fi deja comandate

Lamberet lucreaza de trei ani „in cel mai mare secret“, asa cum arata directorul sau general, Erick Mejean, la dezvoltarea de noi tehnologii, atat din punct de vedere al materialelor folosite, cat si al formelor si integrarilor in kituri frigorifice. Proiectul a atins in toamna lui 2015 faza finala si primele vehicule ce vor fi comercializate au fost expuse la Solutrans si au inceput deja sa fie comandate.
Producatorul francez propune, din 2015, pentru transport de farmaceutice, certificatul Pharmasafe+, ilustrat la targul de la Lyon pe o semiremorca frigorifica SR2 HD SuperDuplex cu sistem de etajare XtraDeckSystem, mai ergonomic si mai silentios. Dar certificarea este disponibila pentru toate gamele de vehicule Lamberet.
 

In plus, dupa lansarea, la IAA Hanovra 2014, a noii generatii de sasiuri HD, compania a demonstrat la Solutrans capacitatea mare de personalizare a ofertei, expunand un astfel de sasiu dedicat engrosistilor din domeniul alimentar – mai exact, distributiei de produse proaspete si congelate – cu amenajare inedita cu mai multe compartimente si mai multe formate, dar si cu aspect exterior compact.
O noutate, disponibila pe piata din noiembrie 2015, este si semiremorca SR2 Rail-Road, pentru transport intermodal, ce respecta normele UIC 596-5 pentru transport in vagoane cu codificare P. Aceasta combina avantajele SR2 pentru transport pe sosea – aerodinamica, izolare si ergonomie foarte bune – cu economia si ecologia din transportul feroviar electrificat.
Tot in toamna lui 2015 producatorul francez a lansat gama completa de semiremorci frigorifice City, foarte usor de manevrat si cu un consum mic de carburant, pentru distributie urbana si regionala. Aceasta gama isi are inceputurile in 2013, cand SR2 SuperCity 33 a primit premiul Trailer Innovation, si propune acum noi dimensiuni prin X-City 24, 27, dezvoltate in 2015 si bazate pe un sasiu care integreaza o tehnologie inedita de axe directoare, cu cabluri si turele X-Steering.
Mai multe informatii despre produsele noi din oferta Lamberet puteti citi in numarul special din ianuarie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad