Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Freshful by eMAG își extinde serviciul de livrare în Ploiești și în alte 22 de orașe din Ilfov

Compania românească, Freshful by eMAG a adăugat de la 1 martie serviciul de livrare către circa 150.000 de gospodării (peste 320.000 de consumatori) din Ploiești și alte 22 de localități din Ilfov, precum Afumați, Berceni, Brănești, Căldăraru, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Crețuleasca, Dascălu, Domnești, Dragomirești-Vale, Găneasa, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Măgurele, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Snagov și Ștefăneștii de Sus.

Astfel, în prezent primul hipermarket 100% online din România este disponibil pentru un total de peste 1.000.000 de gospodării din București, Ploiești și 49 de localități din Ilfov care oferă livrare șapte zile din șapte, între 8-23 de ore. Comenzile pot fi livrate în aceeași zi, rapid, în termen de trei ore de la plasarea comenzii sau la intervale programate mâine sau poimâine.

Noile locații vor fi deservite din depozitul cu temperatură controlată din Ștefăneștii de Jos, același din care Freshful a livrat peste 630.000 de comenzi către aproape 80.000 de clienți unici de la lansarea sa din octombrie 2021 și până în prezent. Astfel, oferta de produse cuprinde circa 18.000 de articole într-o varietate de peste 800 de categorii, cum ar fi fructe, legume, brutărie, carne, mezeluri, brânzeturi, băuturi, dulciuri și băcănie, produse congelate, articole pentru curățenie, îngrijire și cosmetice, cât și articole pentru copii și pet shop.

În ceea ce privește livrarea, Freshful va utiliza o flotă de 175 de mașini frigorifice cu trei zone de compartimentare (temperatură ambientală, controlată și congelator). Costul livrării ajungând până la 14,99 lei, iar clienții Genius pot beneficia de transport gratuit pentru un coș de minim 200 de lei.

„Am observat o creștere din ce în ce mai accentuată a cererii de livrare de produse alimentare în ultimele luni, doar în orașul Ploiești având zeci de cereri prin care clienții își adăugau adresa de livrare în aplicația noastră. Suntem deosebit de încântați să ajungem la ei în următoarea perioadă și mai ales să le livrăm cumpărăturile săptămânale sau cele pentru sărbători, având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de Sfintele Sărbători de Paște. Depozitul nostru frigorific este așezat strategic nu doar pentru București, cât și pentru Ploiești și nordul județului Ilfov, timpul necesar de la încărcarea cu grijă a produselor în mașină până la prima oprire din Ploiești fiind de aprox. 45 minute. Astfel promisiunea noastră de prospețime este foarte bine îndeplinită.”,

a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Articole similare

Ad